Hanna Lindquist - Trine

#33 – Investera i en grön framtid – Hanna Lindquist, Trine

I avsnitt 33 har vi med oss Hanna Lindquist som är communications & customer growth manager på Trine. Trine är bolaget som gör det lätt för privatpersoner att investera i en grönare framtid för människor och planet samtidigt som det ger en god avkastning.

Vi får höra om Hannas uppväxt i Göteborg som hon beskriver som relativt lugn och vanlig. Hon har studier inom kommunikation och media på Göteborgs universitet i bagaget och har ett intresse för politik. Hon var bl.a. i USA och kampanjade under Obamas andra valkampanj. Hanna joinade Trine efter studierna och har spenderat en hel del tid i Afrika som är den största marknaden för bolaget. Privatpersoner kan investera pengar i solenergiprojekt som ger ren energi, tillgång till livsnödvändig elektricitet och samtidigt erbjuder en möjlighet till god avkastning på investeringen. Trine är ett levande exempel på att det går att kombinera impact med vinst!

Detta avsnitt spelades in på Göteborgs Centralstation i SJ Lounge i samband med eventet SJ BizTalks i Oktober 2019. Eventet hade denna gång temat ”Miljö och Hållbarhet”.

Mer info:

Lyssna på avsnittet: KLICKA HÄR

Signa upp dig för vårt nyhetsbrev: KLICKA HÄR
Hemsida: KLICKA HÄR
Instagram: KLICKA HÄR
Youtube: KLICKA HÄR